Activiteitencentrum  Paradijsvogels.
Groepsaccommodatie ‘Hoeve ten Bosch’ ( 20 – 40 pers)
Groepsaccommodatie ‘Op de Hopschet’  ( 12 – 28 pers)
Vakantiewoning ‘Huize ten Bosch’ ( 4 -10 pers)
Vakantiewoning ‘Huize ten Bosch’ ( 4 -10 pers)
Trekkershut ( 2 pers)
Hutje tussen de bomen ( 2 pers)
Groen sharing (uw activiteit op ons groen)
Kamperen voor groepen
Eten en drinken, graag van tevoren reserveren

 

Groepsaccommodatie ‘Hoeve ten Bosch’

Volgens velen een van de mooist gelegen groepsaccommodaties van Zuid Limburg, mooi vergezicht over Geuldal en Ardennen, monumentale vakwerkboerderij, veel ruimte met boomgaard en terrassen, stille ligging in de natuur. Bos vlakbij, kampvuurplek, berghutgevoel en sfeervol. Kamperen en activiteiten worden aangeboden. Super plek voor sportgroepen en actievelingen maar ook rustzoekers. Voor 40 personen. Eventueel additioneel Huize ten Bosch erbij (10 personen) en kampeerplekken voor grotere groepen in de zomer.

Groepsaccommodatie ‘Op de Hopschet’

Mooi verscholen groepsaccommodatie voor 28 personen in een vakwerkboerderij. Verscholen midden in een kleine oase van bergdorpje Vijlen op 200 m + NAP. Flinke tuin en buitenterras, eigen parkeerplaats, heel sfeervol voor rustige groepen en sportgroepen, kerkelijke groepen, families en vriendengroepen etc..
28 personen, wifi, keuken met vaatwasser, 4 slaapkamers en 2 slaapzoldertjes.

Vakantiewoning/ groepswoning ‘Huize ten Bosch’

Super mooi gelegen in de natuur van de heuvels met mooi vergezicht over Geuldal en Ardennen, Monumentale vakwerkwoning uit 1560, veel ruimte met boomgaard en terrassen, stille ligging in de natuur. Bos vlakbij, kampvuurplek, berghutgevoel en sfeervol. Super plek voor fietsers en mountainbikers en wandelaars maar ook rustzoekers of evt. dubbele gezinnen. Voor 10 personen, 4 slaapkamers een tentje erbij kan ook.

Paradijsvogels Aktiviteiten- & Creativiteitscentrum

Bijzondere plek in het Geuldal. Een plek waar ”de hemel de aarde raakt” zeggen bezoekers.  Landschapsterrassen  die uitkijken over het Geuldal en Ardennen, de Ideale plek om je vrij te voelen voor een leuke activiteit met je  werk, personeelsvereniging, vriendengroep, familie, of reünie.
Je kunt schapendrijven, bergboerengolven, huifkartochten, heuvellandgames, mergelcarven, pimp je klomp. Schilderen, powergames, pizza bakken, vlaaien bakken,

Ook ontmoetingsplek voor brainstorm, overleg of werksessies en eigen invulling in samenwerking met ons. Of plan je eigen bruiloft op onze mooie plek ( groen-sharing). Ook meerdaags met overnachting.

Paradijsvogels Groepskamperen en overige natuuractiviteiten

Groepskamperen voor groepen op ons weiland en boomgaard. Basic of  in combinatie met onze groepsaccommodaties. Super mooie plek bij bos, en uitzicht over de heuvels en het Geuldal.

 

Algemene gegevens:

Paul Franssen
www.paradijsvogels.nl
info@paradijsvogels.nl
Tel 06-46432582
Hopschet6 , 6294BL Vijlen ( Correspondentie en accommodatie Op de Hopschet)
Cottessen 12  6294 NE Vijlen (groepsaccommodatie Hoeve ten Bosch, Vakantiewoning Huize ten Bosch, Activiteitencentrum Paradijsvogels en kamperen voor groepen)