Het Boerenhöfke is één van twee voormalige boerderijen. Het gemoderniseerde vakwerkhuis (oorspronkelijk uit 1735) wordt verhuurd voor 2 t/m 6 personen met huisdieren. Het complex is ruim, rustig en vrij gelegen in het Zuid-Limburgse heuvellandschap, geen doorgaand verkeer. Volop parkeergelegenheid op eigen terrein en een afsluitbare stalling voor fietsen.

De volledig ingerichte woning heeft een oppervlakte van ruim 100m² en is van alle comfort voorzien. U proeft nog de sfeer van vroeger. Het Boerenhöfke heeft een eigen omheinde tuin van 500m² met gazon en terras waar honden en kinderen vrij kunnen rondrennen. Zomers zijn er schapen en koeien lopen tot vlak aan de omheining. Er is een complete keuken, woonkamer, tuinkamer, drie slaapkamers, een zeer ruime badkamer met bad en douche en dubbele wastafel.

Het pittoreske bergdorpje Vijlen met een ruime keuze aan restaurants (honden welkom!) is op loopafstand. Wij verwelkomen onze gasten met lokale wijn en verrassingen uit eigen tuin. Het Boerenhöfke ligt zeer centraal ten opzichte van Maastricht, Aken en Luik. 

Kijk voor meer informatie en beschikbaarheid op www.boerenhofke.nl

Melleschet 56
6294 NK  Vijlen
info@boerenhofke.nl
+31 43 737 0134