“Hotel restaurant Cuba Libre in het Bergdorpje Vijlen is het enige hotel-restaurant in Cubaanse sferen. Op de toppen van het Limburgse heuvelland bevindt zich het hotel-restaurant in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland.

Het hotel heeft in totaal 13 kamers en het restaurant heeft een uitgebreide Cubaans-Caribische menukaart. Uiteraard kunt u bij ons heerlijke cocktails drinken en bovendien genieten van de mooie wijnen van de Vijlense wijndomein St. Martinus, de beste en grootste wijngaard van Nederland.

Vanuit ons hotel-restaurant kunt u prachtige tochten maken. Wij hebben gratis wandelingen voor u en er zijn vele fiets-en mountainbike tochten die u vanaf onze locatie kunt beginnen. Voor de mensen die graag toeren zijn er uiteraard geweldige tochten richting Duitsland en België.

Cuba Libre is Corona proof. Wij letten op de hygiëne in de hotelkamers en in het restaurant. In het restaurant zijn verschillende voorzieningen getroffen waardoor u veilig kunt eten en drinken. Bovendien is er altijd de mogelijkheid om op uw kamer te dineren, dan wel eten en drinken af te halen en mee te nemen.

U bent van harte welkom!

Namens het team Cuba Libre

Mirjam & Viktor Terpstra

Contactgegevens

Hotel Restaurant Cuba Libre
Mamelisserweg 16/18
6294 NH Vijlen

T. 043 306 0 206
M. 06 502 65 337
E. info@restaurantcubalibre.nl
W. www.restaurantcubalibre.nl