Hoeve Villare

Hoeve Villare ligt in het landelijke gebied tussen Mechelen en het Bergdorpje Vijlen. De carré Hoeve met landgoed van ruim 2 hectare ligt halverwege de helling en biedt een on-Nederlands uitzicht op het Geuldal en de tegenoverliggende vijf heuvels. Op het landgoed met 13 meter hoogteverschil vind je altijd wel een plekje om zich terug te trekken na een verkwikkende wandeling en ook om van de meestal spectaculaire zonsondergang te genieten.
Het Vijlenerbos begint op 100 meter afstand. Een paradijs voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers.
De hoeve ligt in een verkeersarm stiltegebied aan een doodlopend weggetje direct naast wijndomein St. Martinus. Kinderen hebben de ruimte om heerlijk buiten te spelen op het landgoed. Ouderen kunnen genieten van de rust van de hoeve en haar omgeving.

De vakantieappartementen (4- en 6- persoons) en het familiehuis De Herberg (12 personen) zijn in 2021 geheel gerenoveerd en voorzien van luxe boxsprings, nieuw sanitair en aankleding in de stijl van de hoeve en voorzien van moderne keukenapparatuur.  Voor actuele foto’s verwjzen we graag naar de website.

De vakantieappartementen met eigen terras en ingang bieden mogelijkheid tot contactloos verblijf. De appartementen De Wijngaard (6p), De Wandelaar (4p) en De Boswachter (4p) zijn gelegen aan de binnenhof. De Verrekijker (4p) en De Oogappel (6p) hebben vrij uitzicht op de heuvels.

De keukens zijn voorzien van (nieuwe) inductiekookplaten en ovens, een koel/vrieskast, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat (met filters), een waterkoker en laten qua uitrusting niets te wensen over.

De Herberg (12p) is luxe uitgevoerd met 6 slaapkamers met iedere slaapkamer een eigen badkamer en een extra badkamer met luxe whirlpool bad. De keuken is geheel gerenoveerd met steigerhouten meubels en voorzien van SMEG sfeer apparatuur.

Voor meer informatie kun je terecht op de website https://www.hoevevillare.nl/

Op Facebook zijn wij ook te volgen: www.facebook.com/hoevevillare

Hoeve Villare

Bert en Wilma de Gans

Rott 31

6294 NL Vijlen

Telefoon +31 85 2369980

Email: contact@hoevevillare.nl