Hoeve Villare

Hoeve Villare ligt in het landelijke gebied tussen Mechelen en het Bergdorpje Vijlen. De carré Hoeve met landgoed van 2.5 hectare ligt halverwege de helling en biedt een on-Nederlands uitzicht op het Geuldal en de tegenoverliggende vijf heuvels. Op het landgoed met 13 meter hoogteverschil en drie vijvers vindt u altijd wel een plekje om zich terug te trekken na een verkwikkende wandeling en ook om van de meestal spectaculaire zonsondergang te genieten.
Het Vijlenerbos begint op 100 meter afstand. Een paradijs voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers. Er is kaartmateriaal en er liggen beschreven wandelingen voor u klaar. De eigenaar geeft ook graag advies over wandelingen, fietstochten en andere dagbesteding.
De hoeve ligt in een verkeersarm stiltegebied aan een doodlopend weggetje direct naast wijndomein St.Martinus. Kinderen kunnen probleemloos buitenspelen op het landgoed waar ze koeien, kippen en mogelijk een fazant, das of haas tegen kunnen komen in de bloemrijke boomgaard die afloopt naar het eigen beekje met de drie vijvers.

ALLE WONINGEN ZIJN INMIDDELS GERENOVEERD EN VERNIEUWD! GA VOOR ACTUELE FOTO’S NAAR ONZE WEBSITE.

De vakantiewoningen met eigen terras en ingang bieden mogelijkheid tot contactloos verblijf. De Woningen 1, 2 en 3 liggen aan de bloemrijke hof. De Woningen 5, 6 en 7 liggen aan de dalzijde met zon in middag en avond.
De keukens hebben een 4-pits kookgelegenheid met oven, een koel/vrieskast, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat (met filters) en een waterkoker.

Voor meer informatie kijkt u aub op www.hoevevillare.nl

Hoeve Villare
Rott 31
6294 NL Vijlen
Telefoon +31 6 25090716