Restaurant: Uit de Kunst!

Als ware Bourgondiërs zijn eten en drinken voor het team van “uit de kunst” net als ademen. Koken is een kunst. De keuken is puur, vervuld met Franse invloeden. Er wordt getoverd met biologische producten en….chauvinistisch als de Limburger is, met ingrediënten uit ons prachtige Limburgse land. De kaart wisselt regelmatig en ook de uitgebreide wijnkaart smaakt en oogt Uit de Kunst. Zo staan er uiteraard een aantal mooie wijnen van Stan Beurskens, wijngaard St.Martinus, op de kaart. “Uit de kunst” wil de smaakpapillen van de meest verwende Bourgondiër op kunstzinnige wijze prikkelen. Ervaar de Kunst van het koken zelf! En dat kan bij mooi weer op het terras met geweldig uitzicht !

Michelin heeft haar Bib Gourmands 2021 voor de Benelux bekendgemaakt. In het nieuwe boekje staan 135 Nederlandse zaken die door Michelin bezocht en gekeurd zijn en die een volledig menu aanbieden voor maximaal € 38,50 . Ook dit jaar heeft hotel restaurant ‘Uit de Kunst’ deze vermelding van Michelin gekregen.

Hotel: Uit de Kunst!

Onze luxe hotelkamers voorzien van eigen badkamer bieden u een warm thuisgevoel, maar dan met dat stukje “ Uit de Kunst”. Hoewel de comfortabele boxsprings u van harte uitnodigen voor een vredige nachtrust, vertelt het schilderachtige uitzicht vanaf het terras u dat dromen geen bedrog zijn. Uiteraard is uw kamer voorzien van een flatscreen TV en gratis WiFi. Beschikbaar zijn drie tweepersoonskamers en twee comfort kamers, voor maximaal drie personen  Reserveren? Neem dan contact met ons op. Wij heten u van harte welkom!
Het team van Uit de Kunst verheugt zich op uw komst!

Hotel Restaurant Uit de kunst
Vijlenberg 76
6294 AZ Vijlen
Tel: +31434100410

info@uitdekunstvijlen.nl

www.uitdekunstvijlen.nl