Het Gele Huis
(’t Boerenhuis & de Loft)

In Cottessen, in een stiltegebied tussen Epen en Vijlen, ligt aan ’n holle weg het Gele Huis. Proef de sfeer van een authentiek vakwerkhuis in een van de twee 4-persoons vakantiewoningen, of huur de hele woning. Rondom het monumentale pand heb je een prachtige tuin van 1 hectare met een fruitboomgaard, pluk gerust je eigen appels en peren. Vanaf de oprijlaan wandel je zo het vijfsterren natuurgebied in; omlaag sta je zo bij de Geul en omhoog loop je direct het Vijlenerbos in.

De Loft (max. 4 personen)

De Loft bevindt zich aan de linkerzijde van het pand, waar vroeger de stallen waren. Via het privé terras kom je in een sfeervolle ruime woonkeuken, met prachtig uitzicht over de tuin en met een doorkijkje naar het Belgische Sippenaken. Via de open trap kom je in een ruime, hoge loft waar de royale woonkamer en het slaapgedeelte zich bevinden. De Loft heeft twee privé terrassen, en deelt de enorme gemeenschappelijke tuin met ’t Boerenhuis. In de tuin is een grote trampoline en zijn er meerdere zitjes en picknicktafels aanwezig. Genoeg ruimte en privacy voor iedereen!

’t Boerenhuis (max. 4 personen)

’t Boerenhuis bevindt zich aan de rechterzijde, in de voormalige boerenwoning. Het is hier zo gezellig, na een dag wandelen of fietsen zet je de Scandinavische houtkachel aan, neem je een drankje en plof je neer in de XL fauteuil in de bibliotheek. Boven is een ruime & mooie badkamer, een grote masterbedroom met het oudste stukje lemen muur van het huis én een lichte frisse kamer met uitzicht op de grote tuin en fruitboomgaard. Ook deze woning heeft een privé terras. In ’t Boerenhuis zijn honden welkom.

Met meer personen?
Het Gele Huis kan in z’n geheel gehuurd worden voor een gezelschap van max. 8 personen. Je beschikt dan over twee vierpersoonswoningen, weliswaar zonder tussendeur, maar met de mogelijkheid om in de Loft (of in de tuin) met acht personen te eten. Dus wel gezellig met elkaar op vakantie, maar toch heerlijk wat privacy.

 

Verhuur verloopt via Beaujean Vacances:

http://www.beaujean-vacances.com/3-G4B (De Loft)

http://www.beaujean-vacances.com/3-G4A (’t Boerenhuis)

Of bel 043 – 455 9075

 

Volg ons op Instagram en Facebook:

https://www.instagram.com/hetgelehuislimburg/

https://www.facebook.com/hetgelehuislimburg

 

Fotografie: Serge Technau