De Heerlijkheid Vijlen is dé locatie voor dat bijzondere familieweekend of die jaarlijkse reünie met goede vrienden. De Heerlijkheid Vijlen bestaat uit een schitterend gelegen grote vakwerkboerderij ‘Lomberg’ (max 12 pers./10 volw.& 2 kinderen) en het schattige Hans & Grietje huisje ( max. 4 volwassenen & 2 kinderen). Met 3 zonne terrassen en een grote boomgaard vol met fruitbomen. Op loopafstand van alle restaurants! 

Volgens vele gasten ‘het meest bijzondere en unieke vakwerkhuisje van Zuid-Limburg’ , onderscheiden met een 9.8 én een Zoover Award in de TOP 3 van “BESTE Vakantiewoningen van Nederland”

Gelegen op de helling van bergdorpje Vijlen en met een geweldig uitzicht op de velden en het Vijlenerbos met in de verte de wijngaarden van St.Martinus. Vroegtijdig reserveren is verstandig want deze unieke accommodaties zijn zeer populair en gewild ! (Tot 1 november zijn beide huizen VOL geboekt)

Neem snel een kijkje voor de 2 korte VIDEO impressies, de beschikbaarheid en de vele foto’s op www.deheerlijkheidvijlen.nl

Op Facebook zijn wij te volgen op : DeHeerlijkheidVijlen

 

De Heerlijkheid Vijlen

Bas & Jeannette Hoogland

Vijlenstraat 49A

6294 BA Vijlen

043-8523347

info@deheerlijkheidvijlen.nl

www.deheerlijkheidvijlen.nl