De Heerlijkheid Vijlen bestaat uit 2 vakwerkhuizen: een schitterend gelegen grote vakwerkboerderij “Lomberg” voor max 10 pers. / 8 volw.& 2 kinderen. (zie bovenste foto links èn de onderste foto links) Dé locatie voor dat bijzondere familieweekend of die jaarlijkse reünie met goede vrienden.

Het andere huis is het schattige vakwerkhuisje “Hans & Grietje”  voor 2 – 4 volwassenen & e.v.t. 2 kinderen. (zie bovenste foto rechts en de slaapkamerfoto met die prachtige Belgische keien).

De Heerlijkheid beschikt over diverse zon terrassen en een grote boomgaard vol met fruitbomen. Gelegen op loopafstand van de bakker (76 meter!) , buurtwinkel (86 meter..) èn diverse restaurants! Een leuke gezellige hond is welkom !

Volgens vele gasten ‘het meest bijzondere en unieke vakwerkhuisje van Zuid-Limburg’ , onderscheiden met een 9.7 én een Zoover Award in de TOP 3 van “BESTE Vakantiewoningen van Nederland”

Gelegen op de helling van bergdorpje Vijlen met een geweldig uitzicht op de velden en het Vijlenerbos met in de verte de wijngaarden van ’s lands Beste wijndomein “St.Martinus”. (Geweldig leuk om te bezoeken voor een rondleiding èn uiteraard een proeverij ! )

Vroegtijdig reserveren is zeer verstandig want deze unieke accommodaties zijn zeer populair en gewild !

Neem alvast een kijkje voor de 2 korte VIDEO impressies, de beschikbaarheid en de vele foto’s op www.deheerlijkheidvijlen.nl

Op Facebook zijn wij te volgen op : DeHeerlijkheidVijlen

De Heerlijkheid Vijlen

Bas & Jeannette Hoogland

Vijlenstraat 49A

6294 BA Vijlen

043-8523347

info@deheerlijkheidvijlen.nl

www.deheerlijkheidvijlen.nl