B & B Droom

Een bed and breakfast op hoog niveau, in de groene long van Nederland. Droomt en geniet u met ons mee? Kom bij, onthaast en voel je helemaal uitgerust, waardoor je ook daarna graag weer terugkomt!!

Onze B&B is gelegen in een van Nederlands mooiste gebieden, midden in het groene heuvelland van Zuid-Limburg. Bij ons kun je heerlijk wandelen, fietsen, relaxen, onthaasten en wegdromen. In Vijlen kun je heerlijk eten. En vanuit onze B& B op loopafstand en met prachtige vergezichten. Eén met de natuur. Genieten. De ideale plek om er even helemaal uit te zijn. Je waant je in het buitenland. B & B Droom heeft in deze fantastische omgeving drie hele ruime kamers en drie terrassen met de mooiste uitzichten aan de achterkant richting het dal, de Vijlenerbossen en de wijngaarden van dè wijngaard van Nederland…. St.Martinus…

Elke kamer heeft uiteraard een eigen douche, wastafel en toilet. Daarnaast op de kamers een zithoek, waardoor het ook prettig is om langere tijd door te brengen. Op elke kamer is een tv. Een koelkast, een koffiezetapparaat en een waterkoker aanwezig. Twee kamers zijn nog voorzien van een slaapbank voor een derde persoon of voor als mensen niet gezamenlijk in 1 bed willen slapen.

Het ontbijt kunt u op de eigen kamer genieten, of op één van de gastenterrassen in de tuin met uitzicht het dal in.

Ook mogelijkheid van massage op de kamer.

Voor fiets liefhebbers met eigen fiets, er is een afsluitbaar fietsschuurtje.

Tijdig reserveren want we hebben veel terugkerende gasten.

Van Harte Welkom !!!

Anneke en John

www.benb-droom.nl

vijlenberg 24

6294 AW Vijlen

06-21176361