In het dal van het Bergdorpje ligt, verscholen aan de Selzerbeek en de Duitse grens, een oude vakwerk-watermolen te schitteren in de zon. In Bed en Breakfast Bij Tante Toos is het grenzenloos genieten. En nog steeds op een wandelafstand van 15 minuutjes van de horeca in Vijlen.

Onze knusse B&B met 2 kamers en een gezamenlijke ruimte is van alle gemakken voorzien. Oud met een eigentijds tintje. Kleinschalig en authentiek. Wij hebben twee kamers in oude industriële stijl van de watermolen hersteld. Beide kamers hebben eigen sanitair, waterkoker, Nespresso apparaatje, koelkastje en een televisie.
Uw auto parkeren kan op eigen terrein en voor fietsliefhebbers is er een aparte ruimte voor het veilig stallen van uw fietsen.
Onthaasten in het kwadraat kan ook in onze beleeftuin. Ook ontbijten in de tuin is mogelijk.
Op pad met het openbaar vervoer is ook geen probleem, want de streekbus Maastricht-Aken stopt op 100 meter van onze deur.

Dus aarzel niet en kom genieten van de prachtige natuur, ontdek klassieke steden zoals Maastricht, Aken en Luik of breng een bezoekje bij onze buren van de prachtige Abdij Sint-Benedictusberg.

Kijk voor meer informatie op www.benbbijtantetoos.nl

Mar en Henry
Mamelis 29
6295NA Lemiers
+31 648487856