Auberge A gen Kirk is een karakteristiek pand dat al ruim honderd jaar recht tegenover de kerk in Vijlen staat. Vanaf maandag 10 mei zijn de vier b&b-kamers beschikbaar, het brunchcafé opent een maand later. Momenteel wordt er nog hard gebouwd en verbouwd om het pand in oude glorie te herstellen en te moderniseren waar nodig om een zo ontspannen en luxe mogelijk uitje te kunnen bieden. Geluidsoverlast is er vanaf 10 mei zeker niet, we zijn dan aan het afwerken en schilderen. De verbouwing kunt u volgen op Facebook en Instagram @AgenkirkVijlen.

De vier b&b-kamers hebben allemaal een af te sluiten badkamer met douche en toilet. De kamers worden hetzelfde ingericht: een vier sterren boxsprings met 7 comfortzones voor optimaal slaapcomfort, een koelkastje, waterkoker, Nespresso koffiemachine, kledingdressoir, Chromecast, flatscreen, airconditioning, eettafeltje met twee stoelen en een eigen terrasje/balkonzitje.

De kamers inclusief luxe ontbijt kosten 90 euro tijdens de verbouwing van het brunchcafé en de lockdown, aangezien het ontbijt in de kamers genuttigd moet worden. Dit is echter geen straf met een eigen eetgedeelte binnen en buiten. Er kan tevens gebruik worden gemaakt van de binnentuin waar tuinsetjes staan en ligstoelen. U kunt ook diverse arrangementen, zoals ‘gevulde koelkast’ boeken. Deze zijn binnenkort op de site te bekijken: agenkirk.nl

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

Auberge A gen Kirk
Vijlenberg 115
6294 AS Vijlen
Tel: (06) 28955477

info@agenkirk.nl
www.agenkirk.nl